پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

دلیل استعفای ایرج عرب مشخص شد

مدیرعامل مستعفی باشگاه پرسپولیس می‌گوید که به خاطر مشکلات شخصی از وزیر ورزش خواست که با استعفایش موافقت شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۹ - ۰۵ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 27
کد خبر: ۲۰۴۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  مدیرعامل مستعفی باشگاه پرسپولیس ظهر سه‌شنبه در جمع خبرنگاران درباره قبول استعفایش اظهار کرد: من قبلا هم گفته بودم که من یک استعفای باز نزد وزیر ورزش دارم که هیچ‌وقت این استعفا را تکذیب نکردم. منتها وزیر ورزش با آن موافقت نمی‌کردند. با خواهشی که این اواخر به خاطر مشکلات شخصی داشتم، خواستم که با این استعفا موافقت کنند. فعلا هم در هیات مدیره باشگاه هستم.

 

او درباره ماجرای شرکت متولی بلیت‌فروشی الکترونیکی بازی‌های پرسپولیس که با مشکلاتی مواجه شده است، گفت: شرکت توسعه و تجهیز امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری ایجاد کرده که در اختیار استقلال، پرسپولیس و تیم‌ملی است. به همین دلیل آن‌ها معتقدند که نمی‌توانند امکانات را به صورت اجاره به شرکت دیگری بسپرسند و باید کار‌ها را خودشان انجام دهند. دلیل آن‌ها هم این است که نمی‌خواهند به امکاناتی که ایجاد کردند صدمه‌ای وارد شود. هم‌چنین آن‌ها به خاطر متصل بودن به سامانه ثبت احوال، معتقدند که اطلاعات این سامانه باید محرمانه بماند. بلیت‌فروشی یک موضوع است و کارت‌های هواداری هم یک موضوع دیگر است که منافاتی با یکدیگر ندارند. در مورد شرکت مذکور در جلسه هیات مدیره صحبت شد تا این مشکلات حل شود.

 

مدیرعامل مستعفی باشگاه پرسپولیس درباره عملکردش در مدت حضورش در این سمت بیان کرد: همیشه یکسری افراد با عملکرد شما راضی هستند و یکسری افراد هم ناراضی هستند. نمی‌توان هنگام کار در باشگاه پرسپولیس نظر مثبت همه را جلب کرد، چون هواداران از اقشار مختلف جامعه هستند. ما دوران گذار را گذراندیم که مربوط به رفتن برانکو می‌شود که خدا را شکر با جذب یک سرمربی خوب، این دوران را به خوبی رد کردیم. هم‌چنین ما بازیکنان‌مان را حفظ کردیم. البته مسائل مالی هیچوقت در باشگاه پرسپولیس تمامی ندارد و شرایط خاصی به خاطر تورم وجود دارد. ما اعضای هیات مدیره هم دل و هم زبانی داشتیم که در جلسات زیادی که داشتیم، توانستیم بحران‌های پرسپولیس را مدیریت کنیم. امروز هم کار را به دوست عزیزی می‌سپارم که خودش پرسپولیسی است و برای او آرزوی موفقیت می‌کنم. امیدوارم اتفاقات خوب گذشته دوباره تکرار شود.

 

عرب افزود: من فکر می‌کنم از دیروز تاکنون نزدیک به ۳۰۰ سند و مدرک را امضا کردم. در باشگاه پرسپولیس بدهی هیچ‌وقت تمامی ندارد و همه ما بدهی داریم. سعی ما بر این بود که بیش‌تر بدهی‌ها حل و فصل شود و مقدار کم‌تری برای دوره بعد بماند. در هر صورت هنگام تغییر دوره مدیریتی، مواردی برای دوره بعد وجود دارد که در این شکل کار‌ها عادی است. ما پرداختی خوبی در یک ماه گذشته به بازیکنان داشتیم و بسیاری از بدهی‌ها پرداخت شده است. برخی از بازیکنان بالای ۹۰ - ۸۰ درصد پرداختی داشتیم و با برخی هم تسویه حساب کردیم.

 

منبع: خبرورزشی

ارسال نظر
آخرین اخبار